Bij Tjeerd verzekeringen: jouw nieuwe partner in verzekeringsadvies

Tjeerd de Koster staat bekend om zijn passie voor uitdagingen en zijn vastberadenheid om altijd het beste te leveren. Hij vergelijkt het met het lopen van een marathon: een marathon lopen doet niemand voor zijn plezier maar de weg ernaartoe en het bereiken van de finish geeft een enorme voldoening. Tjeerd kiest bewust voor een kleinere, hechte werkomgeving waar collega's elkaar kennen en voor elkaar klaarstaan. Het draait om het opbouwen van langdurige, persoonlijke relaties en het bieden van direct en toegankelijk contact zonder ingewikkelde keuzemenu's. 

Wat biedt Bij Tjeerd Verzekeringen?

  • Op maat gemaakte verzekeringsoplossingen: We helpen je de juiste verzekering te kiezen, passend bij jouw situatie. 
  • Deskundige adviseurs: Met meer dan 25 jaar ervaring staat Bij Tjeerd klaar om al je vragen te beantwoorden en je te voorzien van professioneel advies.
  • Volledige ontzorging: Van advies tot afsluiten en beheren van je verzekeringen, maar ook van al je andere zaken omtrent vastgoed: het wordt voor je geregeld. 

Bij Tjeerd Verzekeringen staat net als de rest van de Bij Groep voor duurzaamheid. Duurzame relaties, maar indien gewenst ook een bewuste keuze voor verzekeraars die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben. Tjeerd ziet het als een mooie uitdaging om zijn energie en ervaring in te zetten en tegelijkertijd nieuwe ideeën op te doen. 

Waarom Bij Tjeerd Verzekeringen?

  • Persoonlijk advies: Altijd een oplossing die past bij jouw wensen en behoeften.
  • Betrouwbaarheid: Zekerheid en vertrouwen staan bij ons voorop.
  • Compleet pakket: Van vastgoedbeheer tot verzekeringen, alles onder één dak.

Bezoek onze website voor meer informatie en ontdek wat Bij Tjeerd Verzekeringen voor jou kan betekenen. We kijken ernaar uit om je te helpen!

Terug naar overzicht